Burgăreală





          Imi plac burgarii , am un loc favorit in Iași unde merg . Dar din păcate e cam singurul unde gasesc si burgari si sănătoși , daca ma înțelegeți ..

Am zis sa fac si eu , iar varianta aceasta este a doua încercare . Si prima mi-a ieșit buna , dar arătau asa bine, ca am uitat de poze 😬

Rețeta mea este fara carne , si conține următoarele ingrediente :


Pentru umplutura:

Șnițel de soia facut dupa aceasta reteta , doar ca, le-am dat intai prin ou, apoi prin faina.
Mozzarella - 2 felii la burger
Vanata - taiata rondele, si facuta la gratar
Salata de varza
Ardei iute tocat marunt
Sos de roșii sau ketchup condimentat dupa gust
Pesto
Mustar

Pentru chifla:

Faina neagră
Semințe mix - susan , floarea soarelui si in
Drojdie
Apa călduță
Sare
Lăsam la dospit 3 ore.
La cantitate va hotarati voi, in funcie de persoane. Daca ramane aluat, il puteti ingheta fara probleme, si faceti cand aveti pofta.

Garnitura :

Cartofi la cuptor cu ulei de măsline, rozmarin si usturoi verde. Cuptor pentru 40 minute 200 grade


Facem intai chiflele, dam deasupra cu ou si susan alb, apoi le lasam la copt in cuptor pentru 35-40 de minute, la 180 de grade.




Cand sunt gata le lasam la odihnit 10 minute, apoi le taiam in doua pe orizontal.






Ungem o parte cu pesto  din belsug, iar cealalta parte cu mustar.

Umplem cu mozzarella, varza, snitel, iar mozzarella si apoi ardei iute proaspat

Cred ca nu voi mai trece asa des prin locul preferat unde mancam burgari. Reteta asta e pur si simplu delicioasa!! iar despre costl ei, nu mai vorbesc.

Pofta buna! Sa traiti sanatosi!!





Comentarii

Cele mai vizionate retete