Șnițel de porumb
Reteta este alternativa si gustoasa la clasicul porumb fiert.
Nu vă faceți griji de timp, că vă ia foarte puțin.
Scoatem boabele de porumb fiert, și le amestecam cu :
Amestecam și formam chifteluțe cat vrem noi de mari. Doar sa nu fie foarte înalte. Vrem totusi să se coaca bine.
Prăjiți pe ambele fețe in ulei încins, iar cand sunt gata puneți-le pe șervețel pentru a lua surplusul de ulei .
Pofta buna!!
Scoatem boabele de porumb fiert, și le amestecam cu :
2 oua
o mâna de parmezan ras
2-3 felii de pâine trecute întâi prin lapte apoi stoarse bine
câteva codite de ceapa verde & pătrunjel
1 cățel de usturoi ras
sare si putin piper după gust
Amestecam și formam chifteluțe cat vrem noi de mari. Doar sa nu fie foarte înalte. Vrem totusi să se coaca bine.
Prăjiți pe ambele fețe in ulei încins, iar cand sunt gata puneți-le pe șervețel pentru a lua surplusul de ulei .
Le puteți coace și în cuptorul încălzit la 220 grade, cu ventilator, pentru 8-10 minute.
Pofta buna!!
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Lasa feedback-ul aici :)