Biscuiți cu parmezan și mac
Sunt bineveniți că amuse-bouche sau aperitiv cu diferite sosuri.
Rețeta are dificultate minimă, iar timpul de pregătire nu mai mult de 20 minute .
Ingredientele de care aveți nevoie pentru apx 30 de bucăți sunt:
200 Gr faina alba
100 Gr unt topit
2 oua
80-100 Gr parmezan ras
50 ml lapte rece
2 linguri mac
1 linguriță chimen
1 linguriță busuioc
2 bucăți ardei iute
1 linguriță sare
Un strop de bicarbonat
Amestecam ingredientele uscate - faina, sare, bicarbonat, ardeiul iute sfărmat, chimenul, busuiocul, macul.
Adaugăm in amestec ouăle, untul topit, parmezanul, iar după ce frământăm 2 minute, adaugăm laptele.
Intindem aluatul cu un sucitor, până obținem o foaie de circa 5 mm grosime .
Tăiați biscuiții in ce forma doriți, eu i-am făcut rotunzi cu model de ciocan de carne:)))
Așezați pe foaia de copt biscuite cu biscuite, și presărați putina sare mare peste toți.
Cuptor, 160 grade , ventilat, 15 minute.
Delicioși cu somon afumat și un strop de maioneză ❤️
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Lasa feedback-ul aici :)