Ou pufos
Vă ia 10 minute cu tot cu spălatul vaselor.
Oul este gătit într-un mod sănătos și se topește la propriu în gură.
Puteți amesteca albușul și cu mixerul. Eu am ales telul.
Separăm albușul de gălbenuș, pe care îl păstrăm undeva într-un bol, sau chiar in coaja oului, și batem spuma albușul cu un strop de sare.
Distribuim în părți egale pe o hârtie de copt stropită cu puțin ulei. Aveți grijă să faceți cu lingura un culcuș pentru gălbenuș.
Dam la cuptor pentru 3 minute la 220 de grade cu ventilator.
Dupa cele 3 minute, adăugăm gălbenușul, cu grija sa nu-l spargem, și mai lăsăm 2 minute la 200 grade, dar fara ventilator.
Scoatem, mâncam, ne bucurăm !
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Lasa feedback-ul aici :)