Trucioli cu dovlecei si ouă

O rețetă super rapidă si super delicioasă!



Ingrediente pentru 2 persoane:

250 grame pastă trucioli proaspătă
100 grame dovlecei
Jumătate de ceapă potrivit de mare
1 lingură parmezan
2 ouă
2 linguri ulei măsline extravirgin
Un strop de sare
Ardei picant după gust




    In timp ce fierbe apa pentru paste: tocati ceapa, tăieti cubulete dovleceii, si puneti- i la fiert intr-o tigaie cu apă până la jumate.
    Intre timp zbateti bine ouăle cu parmigiano, ardeiul iute si cele două linguri de ulei.
Dupa ce s-a consumat toata apa de la dovlecei, adăugați pasta fiartă cu un minut mai putin decât timpul obișnuit,  si saltati usor pana se amesteca totul.
    Odată saltata pasta,  inchideti focul si adăugati imediat amestecul din ouă, parmigiano si ardei iute. Amestecați bine pentru 30 de secunde et voilà : )


Să aveti poftă! ❤

Comentarii

  1. Draga Ana, ce e pasta asta trucioli?

    RăspundețiȘtergere
  2. Este un gen de pasta foarte simpatică! Se găsește cam in toate supermarket~ urile. Daca nu ai, poti opta pentru orice tip de pasta scurtă! !

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Lasa feedback-ul aici :)

Cele mai vizionate retete