Clatite cu spanac si mozzarella
In seara asta voi găti un fel de mâncare ce poate fi mâncat cald sau rece, si deasemenea poate reprezenta un aperitiv sau fel principal :)
Pentru portie de 2 persoane aveti nevoie de :
Aluat:
4 linguri făină de grâu
1 lingură cu varf de făină de soia (nu este obligatoriu)
50 -100 ml apă călduta
2 ouă
condimente: sare si origano am ales eu
Umplutură:
450 grame spanac
1 catel de usturoi -FĂRĂ INIMĂ!
100 grame mozarella- puteti sa puneti si mai mult, dupa cum preferați
sare
2 linguri ulei extravirgin măsline
Preparare:
Amestecati spanacul cu usturoiul tocat mărunt, apă cam un deget, uleiul si sarea, si lăsati-le la scăzut in tigaia acoperită.
Intre timp faceti clatitele amestecând toate ingredientele de mai sus. De preferat ar fi sa nu puneti ulei la prăjit, mai ales daca aveti o tigaie antiaderenta bună.
Cand ati terminat , umpleti clatitele cu spanac, adaugati mozarella, si puteti servi clatitele cu ce fel de sos doriti. Eu am facut un sos extra picant cu rozmarin. A mers! :)
Poftă bună !!❤
Foarte bun si super simplu de facut 😘
RăspundețiȘtergere