Biscuiți cu tarate si ghimbir
Intregul proces vă va lua mai puțin de 40 minute, fara coacere bineînteles.
Ingrediente:
50 grame tarate
200 grame făină
8 linguri ulei măsline
14 grame ghimbir proaspăt
70 grame zahăr brun
1/2 plic praf de copt
1 ou
coaja rasă de la 1 lămâie
un strop de sare
200 grame făină
8 linguri ulei măsline
14 grame ghimbir proaspăt
70 grame zahăr brun
1/2 plic praf de copt
1 ou
coaja rasă de la 1 lămâie
un strop de sare
Preparare :
Puneti intr-un vas zahărul, ghimbirul ras, lamaia si uleiul si amesteca pana se topeste zahărul si se creează o crema omogenă, adaugă oul, si mai amesteca pentru câteva secunde.
Adaugă făină, praf de copt, sare. amestecă pana la omogienizea aluatului.
După ce ai terminat de amestecat, formează mici bilute si apoi presează~le ușor.
Așează biscuiții in tava (ar trebui sa ai cam 25 de bucăti dintr-o portie )
Dai la cuptor pentru 20 minute la 180 grade.
Sunt fenomenali! !!!!!