Coșulet de parmezan, cu ciuperci și creveti
Această retetă, pe cat pare de elaborată, pe atât e de simplu de făcut
Timpul de pregatire este de aproximativ 50 minute.
Pentru 2-3 portii aveti nevoie de:
3 creveti medii proaspeți
150 gr ciuperci proaspete sau din conservă
15 gr unt
parmezan
2 catei usturoi
1 lingură de cremă de brânză (Philadelphia)
sare
busuioc
pentru decor eu am ales mentă, puteti pune orice condiment proaspăt preferati .
Preparare:
Pregătim intai umplutura , pentru a nu fi fierbinte cand o așezăm in coșulete. Punem untul in tigaie cu usturoiul tăiat in jumătate și fără inimă.
După ce s-a rumenit, il scoatem din unt, și adăugăm ciupercile , sarea și busuiocul. Lăsăm la foc mic, timp in care curatăm crevetii, si tocăm jumătate (ca in poză) .
Adăugăm si crevetii in tigaie, lăsăm 1 minut, apoi inchidem focul, acoperim și ne apucăm de cosuletele de parmezan! :)
Tăiem o foaie de copt in 4 bucăți, si punem pe rând pe fiecare parmezan ca in poză!
Punem in tigaia incinsa, și lăsăm pana schimbă culoare in auriu (nu mai mult de 1 minut ) Luăm foaia, si o așezăm pe un pahar dându-i forma unui cosulet.
Puneti la rece și ocupati-vă de celelalte.Cand sunt gata, umpleti- le cu compozitia din ciuperci si decorati farfuria după gust.
Asta e tot!
Poftă bună! :)
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Lasa feedback-ul aici :)