Farfalle cu pesto de rucola

         


      Daca va place clasicul pesto cu busuioc, trebuie sa incercati si aceasta reteta. Este un pic diferita la gust, deoarece contine ingrediente cu gust destul de aromat, deci  posibil sa nu fie pe placul tuturor.
      Pentru 2 portii , aveti nevoie de :

180 grame paste farfalle
50 grame rucola
50 grame migdale
2 linguri parmezan ras
2 linguri crema de branza – puteti pune si smantana, daca preferati.
3 -4 linguri de ulei de masline extravirgin
1 catel de usturoi fara inima
Sare
1 ardei picant


Taiati migdalele jumatati, si puneti-le la copt la foc mic intr-o tigaie pentru 2-3 minute maxim, pana cand se rumenesc putin.


Puneti toate ingredientele impreuna si pisatile cu un mixer vertical, pana obtineti o pasta omogena.

Daca si se pare prea seaca, mai puteti adauga crema de branza, pentru a obtine o pasta mai lichida.


Cand ati termina, amestecati bine cu pastele fierbinti.

Pofta buna!

Comentarii

Cele mai vizionate retete