Piersici caramelizate cu lapte de cocos si parfumate cu levănțica




Acest desert este preparat in 10 minute si e dumnezeiesc !❤️
Nu am caramelizat in viața mea fructe, deci a fost ceva cu totul inedit si pentru mine.
Pentru prepararea a  2 portii aveți nevoie de :

O piersica (in caz ca nu aveti, sunt sigura ca merge cu orice fruct un pic mai acrisor)
2 linguri zahăr brun
50 ml lapte de cocos
1 gram de floare de levănțica



Punem zaharul in tigaie la foc mediu, iar când e tot topit, adaugăm piersica tăiată felii, si o prajim cu zaharul fiecare bucățică in parte.



Când sunt toate feliile colorate, adaugăm laptele de cocos bine amestecat, si levănțica.




Lăsam circa 5 minute la foc mic, adică pana când crema formată se strânge si devine mai groasa.
Așezăm in farfurie cum credem mai frumos si putem servi desertul. Stiu ca o sa va placa !

Pofta dulce :)!

Comentarii

Cele mai vizionate retete