Dovlecei la cuptor
E sezonul lor, si sunt si deliciosi oricum i-ai gati. Va propun o reteta foarte simpla pentru a gati deliciosii dovlecei.
- Ingrediente pentru 2 persoane :
2 dovlecei de marime medie ( 700-900 gr. fiecare)
2 oua
200 gr. pesmet
oregano, cimbru
sare
- Pentru sos :
smantana
usturoi
menta
parmesan
Feliem pe lung dovleceii , fara sa ii curatam de coaja, si presaram putina sare peste felii.
Zbatem oul si condimentam continutul. Pesmetul il amestecam cu oregano si putin cimbru.
Trecem fiecare felie de dovlecel prin ou, apoi pesmet si le asezam in tava pe foaie de copt stropita cu putin ulei de masline.
Dam la cuptor pentru maxim 30 de minute (adica pana cand se coloreaza pe ambele parti), la 15 minute intoarcem feliile pe partea cealalta.
Pofta sa aveti! :)
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Lasa feedback-ul aici :)