Paste cremoase de post cu spanac și tofu
Delicioase, sanatoase si hranitoare.
Aceste paste se fac foarte usor, iar pentru ele aveți nevoie doar de cateva ingredient.
Pentru sos am folosit spanac proaspăt, altfel nu reuseam sa scot verdele asta vibrant si apetisant 💚
Practic am spălat spanacul in apă rece, l-am trecut prin apă clocotită timp de 1 minut, apoi l-am strecurat, clatit cu apă rece și in cele din urma scufundat într-un bol cu apă tot rece si vreo 20 cuburi de gheață.
Lasați-l acolo până pregatiti restul ingredientelor!
Mai aveti nevoie de cateva cuburi de tofu, smântână vegana(daca nu aveti, puneti apa rece) usturoi proaspat (dupa gust), sare, piper si ulei de măsline.
N-am măsurat ingredientele, insa trebuie puse cat sa obtineti un sos usor si nu prea gros .
Fierbem pastele in apă cu sare si le amestecam cu tot sosul. Daca simtiti nevoia, mai adaugati din apa in care au fiert pastele.
Optional puteti presara niste alune si fulgi de drojdie inactivă. Cel din urma inlocuind parmezanul. Daca nu le vreti de post, adaugati parmezanul normal.
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Lasa feedback-ul aici :)