Vinete la gratar cu sos de rosii ~ Reteta de post



Nu prea aveam chef sa gatesc ( e Luni, se intelege ), dar aveam chef sa mananc ceva bun si usor (stomacul nu are nici o vina ca e Luni ) .

Reteta asta va ia cam 10 minute sa o preparati, deci nu aveti nici o scuza sa nu o incercati macar o data.

Pentru o persoana, aveti nevoie de:

una bucata vanata medie
o cana de rosii decojite ( din conserva )
2 catei de usturoi
patrunjel
sare
chilli / piper


Feliati vanata ca in poza, si puneti-o pe gratar/tigaie.





In timp ce se coace, curatati usturoiul, indepartati inima, si intoarceti feliile de vinete de pe gratar.
Dupa ce s-au copt, puneti-le pe o farfurie, si caliti usturoiul in putin ulei. Adaugati rosiile decojite, sare, chilli sau piper si busuioc.



Lasati cam 5-6 minute la foc mediu, pana scade putin zeama lasata de rosii.

Serviti cu paine proaspata!


Pe curand!

Comentarii

Cele mai vizionate retete