Desert cald de toamnă
Cred că Albei ca Zăpada daca ii era frig, sigur pregătea desertul asta .
Mărul, unul din fructele vedeta a toamnei, a devenit personaj principal și în desertul pe care l-am pregătit azi.
Pentru o porție, aveți nevoie de un măr, 1 lingura de unt (82 %grasime) , 2 linguri de zahar brun, 1/2 linguriță scorțișoară și puțin cardamom.
Procedați așa cum va prezint in pozele de mai jos .
Curățați mărul de cotor, și feliati-l . Sugestia mea este să păstrați coaja. Acolo sunt toate vitaminele și fibrele!
Radeti o lingura de unt, amestecați cu zaharul brun, scorțișoară și parfumați cu cardamon.
Ungem fiecare strat și fixam cu 2 bețe pentru frigărui.
Lăsăm în cuptor la 200 grade pentru 15 minute.
Serviți cu nuci coapte, și sosul lăsat de măr după coacere.
Poftă dulce!!