Muffins vegan cu banane
Muffins cu banane si semințe de cânepă #vegan
La mic dejun , sau ca și gustare sănătoasă, acest desert te va CU CE RI ! !
Va iesi din prima, chiar daca nu ați gătit niciodata, nimic.
Pentru 8-10 muffins ( eu am folosit forma puțin mai mare decât cea clasica ) , aveți nevoie de:
3 banane cat mai coapte, pătate , adică acelea considerate de multa lume stricate.
125 Gr faina integrala
100 Gr faina alba
75 ml ulei floare soarelui
100 Gr zahar brun
1 linguriță praf de copt , 8 gr
1 linguriță rasă de scorțișoară
1 linguriță karob
2 linguri semințe de canepa
Strop de sare fină, că nimic nu e mai trist decât un desert fara sare.
125 Gr faina integrala
100 Gr faina alba
75 ml ulei floare soarelui
100 Gr zahar brun
1 linguriță praf de copt , 8 gr
1 linguriță rasă de scorțișoară
1 linguriță karob
2 linguri semințe de canepa
Strop de sare fină, că nimic nu e mai trist decât un desert fara sare.
Pornim cuptorul și îl lăsăm sa se încălzească la 180 grade.
!! Cuptorul trebuie sa fie încălzit când băgăm la copt !!
Adăugăm uleiul și omogenizam cu un tel . Urmează să adăugăm faina dată prin sită și praful de copt.
La final încorporăm și semințele de cânepă.
Turnăm conținutul în formele unse cu ulei și lăsăm 20 de minute la 180 , daca e posibil cu ventilator.
Turnăm conținutul în formele unse cu ulei și lăsăm 20 de minute la 180 , daca e posibil cu ventilator.
Weekend!