Omleta cu paste
Dacă ai fiert prea multe paste, fă o omletă cu ele!
Pastele le poți păstra într-o caserolă 2-3 zile la frigider. Pune doar puțin ulei de măsline pe ele.
Omleta cu paste e un pranz rapid, și te ajută când ai un semnul întrebării deasupra capului pentru că ai fiert prea multe/ când nu știi ce să mai gătești.
Punem pastele la prăjit în tigaie cu puțin ulei de măsline . Eu le las cam 5 minute, pentru că îmi place să le mănânc crocante. Ajunge însă să le încălziți ușor ( daca vă grăbiți )
Cât se prăjesc pastele , batem 2-3 oua, amestecate cu parmezan, busuioc , roșii deshidratate ( opțional ), sare și piper.
După ce am bătut bine ouăle, obținem oua bătute :)) pe care le adăugăm in tigaie peste paste.
Nu mai amestecați. Lăsați la foc mic, acoperite cu un capac.
Tot vreo 5 minute.
Sunt gata, delicioase!
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Lasa feedback-ul aici :)