Omleta cu paste



Dacă ai fiert prea multe paste, fă o omletă cu ele!

Pastele le poți păstra într-o caserolă 2-3 zile la frigider. Pune doar puțin ulei de măsline pe ele.

Omleta cu paste e un pranz rapid, și te ajută când ai un semnul întrebării deasupra capului pentru că ai fiert prea multe/ când nu știi ce să mai gătești.

Punem pastele la prăjit în tigaie cu puțin ulei de măsline . Eu le las cam 5 minute, pentru că îmi place să le mănânc crocante. Ajunge însă să le încălziți ușor ( daca vă grăbiți ) 


Cât se prăjesc pastele , batem 2-3 oua, amestecate cu parmezan, busuioc , roșii deshidratate ( opțional ), sare și piper.


După ce am bătut bine ouăle, obținem oua bătute :)) pe care le adăugăm in tigaie peste paste. 


Nu mai amestecați. Lăsați la foc mic, acoperite cu un capac. 

Tot vreo 5 minute.

Sunt gata, delicioase! 



Comentarii

Cele mai vizionate retete