Pizdulice de porc in vin
Am eu cateva restaurante faine pe care le urmăresc, iar unul are in meniu pizdulice de porc și mereu am fost curioasă cum e.
Am zis că până ajung la ei, sa incerc sa fac eu acasă, norocasa fiind sa găsesc de cumpărat la noi 🥰.
Am cumpărat-o , pus-o pe masa și mă uitam la ea ca la mașini străine. N-am mai gătit și am zis sa scotocesc pe internet , sa vad ce spun cei mai pricepuți bucătari, pentru a nu strica prețioasa carne.
Am găsit rețeta in care e facuta la cuptor cu vin roșu. Nu suna rău deloc, și am făcut cam așa:
Am luat 4 bucăți de pizdulice, pe care le-am făcut la grătar încins 4-5 minute pe fiecare parte, după care le-am condimentat cu sare și piper . Nu m-am putut abține, și am gustat o bucățică. Este atât de fragedă că îmi venea să le mănânc așa, însă am zis sa continui cu rețeta găsită.
Deci daca vreți să le faceți doar la grătar, cu sare , piper și o salată lângă, e perfect.
Bun! Am tocat o ceapa medie, un morcov și puțină țelină ( cam cat morcov ) rase.
Le-am calit bine in tigaia in care am dat față cărnii, și am stins cu 1 pahar de vin roșu sec.
Am unit totul, și am lăsat la cuptor la 170 grade pentru o ora. Acoperit.
De garnitura vă ocupați voi.
Pofta buna !
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Lasa feedback-ul aici :)