Pate de ciuperci


Daca sunteți fani bruschette, le mai puteți face si cu acest pate / crema de ciuperci .
Dificultatea e mai mult decât redusă , iar aceasta rețeta poate fi de post sau nu . Cum preferați !

Pentru 3-4 Porții aveți nevoie de:

300 gr ciuperci ( champingon sau hribi )
1 cățel usturoi fara inima
1 ceapa roșie medie
2 linguri smântâna ( Opțional ) daca nu puneți smântâna , adăugați 3 linguri ulei măsline


Tăiem ceapa in 4 bucati , usturoiul in jumătate , si le punem la călit . Cand ceapa are aspect auriu deschis, adaugăm ciupercile si 2 căni de apa . Lăsam sa scadă totul la foc mediu.
Luam de pe foc , adaugăm smântâna / uleiul , si mărunțim la blander , pana capată totul consistentă unei creme .

Merge perfect cu pâine integrala prăjită !!

Pofta mare!!!!

Comentarii

Cele mai vizionate retete