Pate de ciuperci
Daca sunteți fani bruschette, le mai puteți face si cu acest pate / crema de ciuperci .
Dificultatea e mai mult decât redusă , iar aceasta rețeta poate fi de post sau nu . Cum preferați !
Pentru 3-4 Porții aveți nevoie de:
300 gr ciuperci ( champingon sau hribi )
1 cățel usturoi fara inima
1 ceapa roșie medie
2 linguri smântâna ( Opțional ) daca nu puneți smântâna , adăugați 3 linguri ulei măsline
Tăiem ceapa in 4 bucati , usturoiul in jumătate , si le punem la călit . Cand ceapa are aspect auriu deschis, adaugăm ciupercile si 2 căni de apa . Lăsam sa scadă totul la foc mediu.
Luam de pe foc , adaugăm smântâna / uleiul , si mărunțim la blander , pana capată totul consistentă unei creme .
Merge perfect cu pâine integrala prăjită !!
Pofta mare!!!!
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Lasa feedback-ul aici :)