Piure de conopida si chiftelute de ton




Nu va trebuie mai mult de 1 ora pentru prepararea , iar dificultatea e redusă !

Pentru 3 portii avem nevoie de :

3 cartofi albi medii
300 grame conopida
1 lingura smântâna
1 lingurița unt
Sare
Piper

2 conserve de ton file 80 gr
2 oua
3 felii pâine integrala
3-4 linguri pesmet
Cimbru
Sare
Ardei iute ( dupa gust )


Puneți mai întâi cartofii tăiați cubulețe si conopida la fiert împreuna .

In timp ce acestea fierb , ne ocupam de piftelute . Punem toate ingredientele intr-un bol ( feliile de pâine integrala le trecem întâi prin lapte , apoi le stoarcem bine si le mărunțim ).

                                                                                

Amestecam bine, si pregătim chiftelutele pentru prăjit .



Punem chiftelutele la prăjit , dar le puteți face si in cuptor , daca le doriți mai light.


Ultima faza este piureul de conopida . Scoatem apa , adaugăm sare, piper , smântâna si unt, si dam la blander .



Asta e tot ! Duminica plăcuta !



Comentarii

Cele mai vizionate retete