Cheesecake cu Matcha





Parfum, culoare , gust. Eu nu-mi doresc mai mult de atât !
Aceasta este o alta rețetă in care aveți nevoie de  răbdare, insa merita tot parcursul!! Rezultatul e divin, delicios, cremos 🤤

Pentru o matcha de calitate , va recomand să fiți atenți de unde achiziționați produsul, cea din Asia , fiind cea mai pură , iar daca e și Bio , e perfect. Matcha de calitate va recomand sa luați de pe Vegis.ro , magazinul meu preferat de produse naturiste.

Mai departe sa incepem pregătirea pentru deliciosul și arătosul nostru cheesecake .

Pentru o tava de 26 cm diametru, aveți nevoie de:

Matcha 15-16 Gr
Biscuiți simpli 200 Gr
Unt 82% grăsime 150 Gr
Ulei de cocos 2 linguri
Frișcă lichidă 400 ml
Mascarpone 500 gr
Foi de gelatina 6 bucati
Lapte 150 ml
Vanilie jumătate de păstaie
Strop de sare

Mai întâi facem blatul : sfărmăm biscuiții , și îi amestecam cu untul topit , uleiul de cocos și sarea. Formam blatul ca in imagine, și lăsăm la frigider.





Pentru crema, vom lăsa la hidratat gelatina in apa rece , iar între timp facem crema.
Amestecam cu mixerul frișcă împreună cu mascarpone și vanilia. Omogenizam bine!
Scoatem gelatina din apa și o amestecam cu laptele încălzit ușor în prealabil.
Unim laptele și crema obținută.






Dozam in posh, iar pe măsură ce luam cantitate, adăugăm Matcha , pentru a creste intensitatea verdelui. 


Unim cremele pe blat și lăsăm la rece peste noapte! 



Cele mai vizionate retete