Cheesecake cu Matcha
Parfum, culoare , gust. Eu nu-mi doresc mai mult de atât !
Aceasta este o alta rețetă in care aveți nevoie de răbdare, insa merita tot parcursul!! Rezultatul e divin, delicios, cremos 🤤
Aceasta este o alta rețetă in care aveți nevoie de răbdare, insa merita tot parcursul!! Rezultatul e divin, delicios, cremos 🤤
Pentru o matcha de calitate , va recomand să fiți atenți de unde achiziționați produsul, cea din Asia , fiind cea mai pură , iar daca e și Bio , e perfect. Matcha de calitate va recomand sa luați de pe Vegis.ro , magazinul meu preferat de produse naturiste.
Mai departe sa incepem pregătirea pentru deliciosul și arătosul nostru cheesecake .
Pentru o tava de 26 cm diametru, aveți nevoie de:
Matcha 15-16 Gr
Biscuiți simpli 200 Gr
Unt 82% grăsime 150 Gr
Ulei de cocos 2 linguri
Frișcă lichidă 400 ml
Mascarpone 500 gr
Foi de gelatina 6 bucati
Lapte 150 ml
Vanilie jumătate de păstaie
Strop de sare
Biscuiți simpli 200 Gr
Unt 82% grăsime 150 Gr
Ulei de cocos 2 linguri
Frișcă lichidă 400 ml
Mascarpone 500 gr
Foi de gelatina 6 bucati
Lapte 150 ml
Vanilie jumătate de păstaie
Strop de sare
Mai întâi facem blatul : sfărmăm biscuiții , și îi amestecam cu untul topit , uleiul de cocos și sarea. Formam blatul ca in imagine, și lăsăm la frigider.
Pentru crema, vom lăsa la hidratat gelatina in apa rece , iar între timp facem crema.
Amestecam cu mixerul frișcă împreună cu mascarpone și vanilia. Omogenizam bine!
Amestecam cu mixerul frișcă împreună cu mascarpone și vanilia. Omogenizam bine!
Scoatem gelatina din apa și o amestecam cu laptele încălzit ușor în prealabil.
Unim laptele și crema obținută.
Dozam in posh, iar pe măsură ce luam cantitate, adăugăm Matcha , pentru a creste intensitatea verdelui.
Unim cremele pe blat și lăsăm la rece peste noapte!