Paste de post


Paste integrale cu fasole, spanac si pastrav afumat:



Pentru 2 portii aveți nevoie de :


170 grame paste integrale
150 grame fasole din conserva
3 linguri de rosii decojite
O mana de spanac proaspăt
100 grame pastrav afumat
Rozmarin
3 catei de usturoi
Ulei de maslim
Ardei iute dupa gust (optional )
Sare


Punem pastele la fiert, iar intre timp ne ocupam de sos: calim usturoiul împreună cu rozmarinul, adaugam rosiile decojite si condimentam.



! Țineți cont ca pastravul afumat este sarat, deci nu exagerati in a pune sare.
Adaugam in tigaie 100 ml din apa unde fierb pastele, si lasam sa scada.

Scoatem pastele aldente, si le adaugam in tigaie, impreuna cu spanacul. Amestecam totul.


Dupa ce asezati in farfurie, adaugati pastravul afumat mărunțit deasupra.

Serviti cald!

Comentarii

Cele mai vizionate retete