Panna cotta cu căpșuni


   Dulciurile nu sunt punctul meu forte, ca si bucatar, insa imi place sa mănânc deserturi bine facute, naturale si fara 8 găleți de zahar.

Azi am pregătit Panna Cotta cu capsuni proaspete, o pauza dulce, gata in 10 minute, dar trebuie sa aveti putina rabdare pentru a se intari.

Pentru 6 portii aveti nevoie de:

Crema Gran Cucina 400 grame
Zahar brun 75 grame
Lapte 75 ml
Capsuni proaspete 100 grame
Gelatină foi 6 grame

Punem smantana si laptele la foc mic, iar intre timp hidratam gelatina in apa rece.



   Smântâna trebuie sa fie fierbinte, dar sa nu ajunga la punctul de fierbere. Cand se încălzește, adăugăm zahărul, si il lasam sa se topească, apoi gelatina stoarsă de apa.

Amestecam bine cu telul, si lasam putin la odihnit.
Turnam in forme, si lasam 3-4 ore la frigider.

Pofta dulce 🍓!


Cele mai vizionate retete