Pancakes din tapioca cu fructe deshidratate


 
       Am gasit ceva timp in urma aceasta reteta , insa pancakes-ul era doar din tapioca. M-am gandit sa o personalizez, si am adaugat seminte de chia.

Sunt foarte interesante la consistenta si necrezut de flexibile (sincer aveam emotii sa nu se rupa clatita cand o intorc ).

Cum procedam va spun mai jos .

Se ia pentru fiecare portie cate 1/4 cana de tapioca, 1/2 lingurita seminte de chia si 1 praf de sare fina. Inainte sa incepem, punem la hidratat fructele de goji si merisoare in lapte vegetal, sa scapam de o grija :)


Tapioca se clateste sub jetul de apa rece intr-o sita, circa 1 minut, dupa care se lasa la stors . Cand am eliminat toata apa, amestecam cu semintele de chia si sare.



Luam o tigaie antiaderenta, si o ungem cu ulei de cocos. Cand tigaia s-a incalzit, dozam cu lingura, cat pentru o clatita, si intindem pentru a-i da forma specifica.


Se lasa la foc mediu aproximativ 1 minut pe fiecare parte, api se serveste cu ce topping doriti.


E absurd de simplu si al naibii de interesanta reteta.
Have fun!

Cele mai vizionate retete