Desert de Paste - Rabbit cake



...Și nu numai de Paște!! Îl puteți face când doriți!

După 5 ani de când îl fac si m-am indrăgostit iremediabil de acest desert, incerc de fiecare dată să-i mai schimb condimentele, și să ajung la o variantă perfectă. Dar carrot cake -ul este perfect prin textura lui pufoasa si crema de branză ce i se potrivește de minune .

Simplu de preparat, iar dacă urmați pașii, nu aveți cum să dați greș ! Rețeta blatului o aveți aici , dar de data asta am adăugat puțin anason stelat pe care l-am găsit pe vegis.ro ( stau incredibil de bine la capitolul condimente, si nu numai !! )
Urmați pașii rețetei si după ce s-a copt blatul, lasați-l la răcit complet.
Pentru crema de branză, am folosit 300 grame de mascarpone, 300 ml smântană lichidă și esență de vanilie. Nu am mai adaugat zahăr, pentru ca mi se pare destul de dulce și fără.

După ce s-a răcit blatul, il tăiem așa cum am facut eu in pozele de mai jos. Tot in poze veți vedea cum am dat forma iepurașului :)








Când am terminat de acoperit complet blatul cu crema de branză, il îmbrăcăm in strat pufos de fulgi de nucă de cocos.


Decupăm 2 urechi si năsucul din hartie, si le desenăm cu roz (asta putem lăsa in seama copiilor, sigur li se va părea distractiv )






Cele mai vizionate retete