Bomboane de ciocolată cu umplutură de caramel sărat




Nu mă dau in vânt după caramel, însă caramelul sărat mă dă pe spate 🧡
Azi m-am jucat încercând să fac bomboane de ciocolată umplute cu caramel sărat.

Credeam ca-mi va fi greu să le umplu, mai ales că nu am făcut vreun curs de patiser, și nu prea am tangenta cu desertul .
Le-am făcut mai ușor decât credeam, iar gustul e... E !

Mai întâi am făcut umplutură de caramel sărat ( rețeta o aveți aici ) , pe care am format-o in bilute mici, și am dat-o la congelator .




Pentru bomboana de ciocolata am amestecat la robot 200 Gr caju hidratat, 50 Gr migdale, 50 Gr nuci pecan, 1 lingura de ulei de cocos si 2 linguri de cacao .






Am luat cate 25-30 grame din compoziție, și am umplut-o cu o biluta de caramel sărat pe care am scos-o de la congelator. Procedați la fel cu toate, și păstrați-le in congelator.
Scoateți bomboanele afara cu 20 minute înainte de a le consuma.


Pofta dulce!!!


Cele mai vizionate retete