Bile de branza cu levantica

 


     Hai sa vorbim despre combinatia dulce-sarat. Eu una nu refuz niciodata aceasta gust, pentru ca imi place , si nu este nimic mai bun decat sa "tai" grasimea unui lactat sarat cu fructe dulci . Zaharul si sarea sunt droguri, dar consumate moderat, si ocazional impreuna mie chiar imi incanta papilele gustative.
     Azi am gatit o gustare formata din bile de branza sarata cu lavanda, si le-am servit cu miere de albine, struguri si nuci .


      Reteta este foarte simpla, asa cum v-am obisnuit :). Pentru 2 persoane, aveti nevoie de:

150 gr branza de vaci proaspata (aveti grija sa nu aiba zer)
50 gr parmezan
1 ou
50-100 gr faina de porumb
1 gr de floare de lavanda. (eu am folosit floare uscata, pastrata din vara)
sare, piper
ulei de floare soarelui , pentru prajit


Amestecati branza de vaci cu parmezanul ras, sare, piper si lavanda, iar apoi formati biute de marimea unei nuci. Le treceti prin ou apoi faina de porumb, si repetati procedura de 2 ori, pentru a nu avea surprize .






 Sper sa va placa! Pofta buna!

Comentarii

Cele mai vizionate retete