John Dory cu ghimbir si citrice
Alta rețeta cu John Dory, ce implica efort minim , dar gustul este foarte plăcut .
Pentru 2 portii, aveți nevoie de următoarele :
2 File peste
1/2 lămâie
1/2 portocala
1 lingurița ghimbir ras
1 lingurița unt
Sare
2 cartofi
Ulei floarea soarelui , pentru cipsuri
Punem untul la topit in tigaie, si adaugăm ghimbirul. Cand s-a topit untul , punem in tigaie file-ul dezosat si fara piele, cu putina sare pe el.
Lăsam la foc mediu cam 2 minute pe fiecare parte. Dupa ce s-a facut, stingem cu sucul de la lamaie si portocala. Dupa ce s-a evaporat sucul , pestele este gata.
Cipsurile de cartof , le facem normal, tăind rondele subțiri cartofii si ii frigem in ulei încins .
Pofta buna!!! :)
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Lasa feedback-ul aici :)