Paste cu frunze de ridichi
Frunzele de ridichi pot fi folosite și crude, in salată. Ideal e sa le alegem pe cele mai tinere, pentru că , cu cat stau mai mult, devin mai ațoase. Cu cele mai mature puteți pregăti paste, deoarece sunt gătite, ceea ce le ajuta sa devina mai moi.
Frunzele de ridichi sunt benefice pentru organism, având o cantitate importanta de fosfor, fier, calciu și vitamina C!
Pentru 2 persoane am folosit:
160 Gr paste scurte ( fusilli, penne, farfalle )
Frunzele de la 4-5 ridichi
2 căței de usturoi
Putina ceapa verde
Busuioc verde
Nuci sau migdale..ori alune.
Ulei de măsline
Cubuleț de unt
Condimente
Punem pastele la fiert, iar cat se fierb facem sosul.
Călim ceapa și usturoiul 3-4 minute, in 2 linguri de ulei de măsline.
Mărunțim frunzele de ridichi și le adăugăm in tigaie.
Adăugăm puțin unt și condimente după gust, și sotam la foc mediu.
La final punem fructele uscate, busuiocul tocat și unim pastele scoase direct din apa in care au fiert.
Simplu..bun..exact cum v-am obișnuit :)
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Lasa feedback-ul aici :)