Tarta sărata cu frunze de ridichi și parmezan
Merg frunzele de ridichi in tartă ca alunele cu berea.
Acestea pot fi gătite ca spanacul și mâncate in loc de garnitură la ORICE!
Pentru o tarta am folosit
2 mâini bune de frunze de ridichi spălate foarte bine, și călite in ulei cu ceapa și usturoi
4 linguri de făină
5 oua bătute cu sare și piper
3 linguri de parmezan ras
2 linguri de smântână
O mână de mozzarella rasă
Olecuță de praf de copt
Pătrunjel și busuioc tocate
Deasupra aruncăm niste pesmet și parmezan ras.
Tot ce am scris mai sus se amestecă bine, și se dă la cuptor într-o tavă rotundă ( 24-25 diametru ) pentru 25 de minute la 180 grade.
Merge și cu alune, daca nu aveți bere.
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Lasa feedback-ul aici :)