Paste cu pâine veche



O mai putem numi și rețetă de criză ( deși nu-mi place deloc acest cuvânt ) , însă chiar e o rețetă foarte ieftină, parfumată și gustoasă.

Aceste paste se fac cu pâine rămasă, pe care e păcat să o aruncați.

Pentru 2 persoane avem nevoie de :

200 grame de paste
100 grame pâine veche sfărâmată
1 cățel de usturoi
Ardei iute cat preferați
4 bucăți de anșoa
Pătrunjel
Parmezan ras

Cat fierb pastele facem sosul.


Călim in puțin ulei de măsline toate ingredientele tocate , mai puțin pătrunjelul și parmezanul , pe care le punem la urmă.


Lăsăm pe foc până când anșoa ul se topește complet iar pâinea e crocantă. 


Scoatem pastele fierte din apă, și le punem in tigaie. 


Amestecam bine, sa se combine toate ingredientele ( veți fi surprinși de gustul pâinii..) , pentru aproximativ 1 minut.

Presărăm pătrunjel și parmezan după gust și e gata de pus pe masa.

Delicios nu? 


Comentarii

Cele mai vizionate retete