Supa crema de rubarbă și morcovi
O explozie de gusturi potrivite perfect într-un bol de supa . Adoooor supele cu lapte de cocos, datorită gustului dulce pe care îl oferă, iar rubarba și morcovul fac o echipa perfectă, pentru că se completează de minune.
Pentru 3-4 porții de supă vă trebuie :
2 morcovi mari
2 tulpini de rubarbă ( medii )
1 cană de lapte de cocos din conserva
3 căni de apă
Putina scorțișoară
1/2 linguriță de turmeric
1/2 linguriță de ghimbir praf
1 lingură de zeamă de lime ( daca nu aveți puneți lămâie )
Sare și piper după gust
Tăiem morcovul și rubarba bucăți, și le întindem pe o foaie de copt. Presărăm deasupra scorțișoara, ulei de floarea soarelui , sare și piper.
Lăsăm la cuptor pentru 20 de minute la 180 de grade.
Separat încălzim 3 căni de apă cu puțină sare.
Scoatem legumele din cuptor, și le vărsăm in oala in care a fiert apa.
Lăsăm la fiert pentru inca 5 minute ( verificam daca s-a fiert morcovul) .
Adăugăm restul condimentelor și cu un blander vertical pasăm toată supa. Adăugăm la sfârșit laptele de cocos și mai lăsăm pentru 1-2 minute.
Gustul e interesant și diferit .
Pofta bună!!
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Lasa feedback-ul aici :)