Trufe vegane cu ciocolată și căpșuni
Când musafirii te iau prin surprindere, trebuie sa fii pregătit. Un desert delicios și rapid, ar fi varianta perfecta să-i surprinzi și tu :) !
Cam 5 minute dureaza sa le faci. Și 15 sa le răcești bine, atât cât să se întărească și să aibă consistență de trufe .
Pentru 14 bucăți , am folosit : 1 cana de căpșuni, 1/2 cana de unt de cocos, 1 lingura stafide, 1 lingura de goji, 2 linguri ulei de cocos, 1 lingurita miere de albine și un strop de sare.
Pentru glazura : 50 Gr ciocolata neagră și 2 linguri de ulei de cocos .
Procedați ca în poza de mai jos, punând toate ingredientele la mixat, apoi formam bile și dam la frigider pentru 15-20 minute.
Pentru 14 bucăți , am folosit : 1 cana de căpșuni, 1/2 cana de unt de cocos, 1 lingura stafide, 1 lingura de goji, 2 linguri ulei de cocos, 1 lingurita miere de albine și un strop de sare.
Pentru glazura : 50 Gr ciocolata neagră și 2 linguri de ulei de cocos .
Procedați ca în poza de mai jos, punând toate ingredientele la mixat, apoi formam bile și dam la frigider pentru 15-20 minute.
Pentru a obține glazura, topim ciocolata și amestecam cu uleiul de cocos.
Scoatem de la rece trufele, si trecem prin glazura de ciocolata fiecare pe rand, apoi le păstrăm la frigider minim 20 minute până le servim .
Pofta dulce! Kiss 🍓