Ciocolata de post cu merișoare și fistic
Toti iubim dulcele, iar daca nu reușim să ne abținem de la desert, o soluție ar fi sa mâncăm ceva sănătos.
Mai jos am pregătit o ciocolata ( am numit-o ciocolata datorita formei, pentru că nu are nici un strop de cacao ) , cu ingrediente de calitate ce nu ne va pune sănătatea în pericol.
Pentru 2 tablete, am folosit : 2 căni fulgi de cocos pe care le-am transformat în unt ( aveți aici rețeta ) , 3 linguri ulei de cocos topit, 1 lingura de miere, 1/2 cana merișoare canadiene de la Alevia, 2 linguri fistic crud nesărat de la Alevia, 1 linguriță de mac, 1/2 pahar lapte de soia și un strop de sare.
Pentru decor am folosit merisoare și fistic.
Mixați bine fulgii de cocos pentru a obține unt cremos, apoi amestecam cu mana împreună cu restul ingredientelor. Trebuie sa obtinem un amestec omogen, ce poate fi modelat cu ușurință.
Am pus compoziția in forma de ciocolata, și am presat bine. Am acoperit cu o folie alimentara, după care, dam la rece cel puțin 30 minute .
Sa va fie de bine! 😘